Показать сообщение отдельно
Старый 11.05.2011, 18:59
Аватар для Синобит Синобит не в сети
Магистр

Синобит Продвинутый пользователь

Цитата:
Сообщение от Inquisitorium
...Своих орлов я тоже знаю
Ну вот: не судите и не будете судимы.

Процетирую сейчас одного человека, конечно могут потереть из-за оф.яза, но все же...

Цитата:
Для тих, хто не в темі, виглядає справді жахливо: розлючені молодики гамселять у вікна автобусів, всередині молиться перелякана бабуся, інша притискає до себе маленьку онучку. Кінець світу.

І мало хто замислюється: а навіщо та перелякана бабуся поїхала піднімати у Львові червоний прапор? Не знала, що під цим прапором на Західну Україну прийшли «визволителі», які виселяли людей цілими селами і війна проти яких тривала тут ще 15 років після закінчення Другої світової? Ким взагалі треба бути, щоб попертися з червоним прапором у Львів? Такими людьми керує щаслива (до пори) вроджена якість не рахуватися з чиїмись поглядами, інтересами, потребами – не тільки не рахуватися, а взагалі не помічати їх, не бачити.

Можливо, у тієї бабусі у війну хтось загинув – батько, чоловік, брат. Якщо він навіть був енкаведистом – для неї це все одно близька людина. Можливо, він похований у Львові. Так поїдьте, бабусю, провідайте могилу. Покладіть квіти. Запаліть свічку у церкві. До чого тут мітинг під червоними прапорами?

В Україні є могили німецьких солдатів. Кажуть, є цілі цвинтарі, і час від часу до них приїздять німці. Чи хтось із них привозив із собою прапор зі свастикою?