|
Беседка Беситесь на здоровье! Общайтесь на любые темы, в том числе, не касающиеся Хаддана! |
|
Опции темы | Поиск в этой теме |
|
|||
|
|||
7000$-панк-рок герл
|
|
||||
|
||||
"Губы" - Поездатая песня (Comedy club) ^_______^
Моргните глазом и мир, который вы увидите, не существовал, когда вы закрывали его. Поэтому... единственно возможное состояние ума - удивление. Единственно возможное состояние сердца - восторг... Сейчас - есть идеальный момент. Будь счастлив этим. - и какой он? - он был... большой. добрый. в костюме из золотых слитков... с пятнами горчицы на рубашке (с) |
|
|||
|
|||
Цитата:
slipknot - wait and bleed |
|
|||
|
|||
Muse - Hoodoo
|
|
|||
|
|||
Смоки Мо - Герман и Патрик
Цитата:
Последний раз редактировалось freak02, 11.04.2009 в 18:44. |
|
|||
|
|||
7Б - Некрещеная Луна
эх... |
|
||||
|
||||
t.A.T.u. - Running Blind [Веселые улыбки]
Reaching for you I know you’re out there somewhere It’s too dark, I’m so cold I know I had to come here Every broken dream That I leave behind Keeps me going on Keeps me running blind Calling your name I hear only echoes Searching the rain I see only shadows You’ve got to show me your face Voices, I hear them calling behind me Phantoms of you are burning inside me You’ve got to give me a sign Fading slowly You’re drifting into darkness I can’t see, I can’t think I need to keep on searching Every memory Every thought of you Is inside of me Tells me what to do Calling your name I hear only echoes Searching the rain I see only shadows You’ve got to show me your face Voices, I hear them calling behind me Phantoms of you are burning inside me You’ve got to give me a sign Can you hear me? Am I only wasting time? Are you near me? Are you only in my mind? Are you, are you? Calling your name I hear only echoes Searching the rain I see only shadows You’ve got to show me your face Voices, I hear them calling behind me Phantoms of you are burning inside me You’ve got to give me a sign
Моргните глазом и мир, который вы увидите, не существовал, когда вы закрывали его. Поэтому... единственно возможное состояние ума - удивление. Единственно возможное состояние сердца - восторг... Сейчас - есть идеальный момент. Будь счастлив этим. - и какой он? - он был... большой. добрый. в костюме из золотых слитков... с пятнами горчицы на рубашке (с) |
|
|||
|
|||
Lumen-тень
|
|
||||
|
||||
t.A.T.u. - Веселые улыбки [Веселые улыбки]
|
|||
|
|||
Смоки Мо - Ноздри
Цитата:
|